Intecro Robotik A.ş. ve ASELSAN Firmalarına Teknik Gezi

SİMAV TEKNOLOJİ TOPLULUĞU ASELSAN’DA

Simav Teknoloji Fakültesi bünyesinde faaliyetlerini yürütmekte olan Simav Teknoloji Topluluğu öğrencileri Simav Belediye Başkanlığının desteği ile 21.03.2017 tarihinde Ankara’da bulunan INTECRO Robotik A.Ş. ve ASELSAN firmalarına teknik gezi düzenledir. Fakültemiz Elektrik-Elektronik ve İmalat Mühendisliği bölümlerinde öğrenim hayatlarını sürdüren topluluk üyeleri için oldukça faydalı olan teknik gezide otomasyon ve robotik konularında deneyim kazandılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz ASELSAN’da yerli savunma sanayine yönelik yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldılar. Teknik gezinin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Simav Teknoloji Fakültesi Dekanlığına ve Simav Belediye Başkanı Sayın Süleyman ÖZKAN’a Simav Teknoloji Topluluğu olarak teşekkür ederiz.

Etkinlik Tarihleri 21 Mart 2017, Salı    |    Saat :16:55
Etkinlik Yeri INTECRO Robotik A.Ş. ve ASELSAN Firmaları
Etkinlik Türü Gezi
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
29 Mart 2017, Çarşamba / 621 defa okundu.