Teknik Gezi

Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencileri "Polimer Prosesleri" dersi kapsamında Gediz İlçe merkezinde bulunan GEDİZ AMBALAJ Firmasını ziyaret ettiler.  Ziyaret kapsamında öncelikle firma yetkililerinden İsmail Hakkı ÖZDOĞAN bey tarafından bir seminer verildi. Firmanın toplantı salonunda gerçekleşen seminerde firmanın tanıtımı ve İmalat Mühendislerinin Endüstrideki rolleri konularında bilgiler verildi. Seminer sonrası Endüstri Mühendisi Handan ÖZSOY eşliğinde firmanın oluklu Polipropilen üretim hattını gezdiler. Öğrenciler tarafından ilgi ile takip edilen seminer ve teknik gezi sonrası İmalat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Salih Hakan YETGİN firma yetkililerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve İsmail Hakkı ÖZDOĞAN'a günün hatırası olarak plaket verdi. Toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret tamamlandı.

Etkinlik Tarihleri 12 Mayıs 2016, Perşembe    |    Saat :16:27 - 16:28
Etkinlik Yeri Gediz Ambalaj
Etkinlik Türü Gezi
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
18 Mayıs 2016, Çarşamba / 771 defa okundu.