Proje Pazarı

İMALAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ PROJE PAZARINDA

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından 25 Mayıs 2016 tarihinde ikincisi düzenlenen ve son sınıf öğrencilerinin bitirme projelerinin sergilendiği proje pazarına Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümünden danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Salih Hakan YETGİN'in yaptığı Tayfun TEKDEMİR, "CoCr Malzemenin Tribolojik özelliklerinin İncelenmesi" çalışması ile ayrıca danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Murat KOYUNBAKAN'ın yaptığı Eren ÖZÇELİK,  " Cam Elyaf Takviyeli Poliamid 6 Polimer Matris Kompozitlerin Delinmelerinde Meydana Gelen Deformasyonların İncelenmesi " çalışması ile katılmıştır. Kütahya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Nafi Gürol başta olmak üzere pek çok sanayicinin de katıldığı etkinlik, öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim olmuştur. Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Osman ŞAN ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan KÖSE etkinliğe katılan öğrencilerimiz ile özel olarak ilgilenmişler ve katılımları için tebrik etmişlerdir. Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen bu etkinliğe katılan değerli hocalarımızı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Etkinlik Tarihleri 26 Mayıs 2016, Perşembe    |    Saat :00:00 - 14:57
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Sempozyum
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Tayfun TEKDEMİR, Eren ÖZÇELİK
01 Haziran 2016, Çarşamba / 876 defa okundu.