Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Uluslararası Sempozyumlara Katılımları

Üniversitemiz Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Uluslararası Sempozyumlara katılımları devam ediyor.

Simav Teknoloji Fakültesi İmalat Mühendisliği Bölümü’nden bu yıl mezun olan Tevfik Mızrak, Doç. Dr. Alaattin Kaçal danışmanlığında Bitirme Projesi kapsamında yaptığı “Rüzgar Türbini Kanadında Fiber Metal Lamine Kompozit Uygulaması (Application of Fiber Metal Laminated Composite on Wind Turbine Blade)” isimli çalışmasını Ürgüp’te düzenlenen 3.  Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar sempozyumunda (International Scientific And Vocational Studies Congress, BILMES 2019) sözlü olarak sunmuştur. Çalışma tam metin olarak sempozyum bildiri kitabında yer alacaktır.

İmalat Mühendisliği öğrencilerimizden Samet Yalım, Özge Polat, Nihan Öğütmen ve Mert Kahraman, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Sarajevo-Bosnia and Herzegovina’da düzenlenen 8th International Conference on Advanced Technologies-ICAT 2019 sempozyumunda Dr. Öğr. Üyesi Salih Hakan Yetgin'in danışmanlığında hazırlanan The effect of solid lubricants on the tribological properties of Polyoxymethylene (Polioksimetilen polimerinin tribolojik özellikleri üzerine katı yağlayıcıların etkisi) başlıklı çalışmayı sunmuşlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, Salı