Habaş Sınai ve Tıbbi Gazlar İstihsal End. A.ş. İzmir Demir Çelik Tesislerine Teknik Gezi

Simav Teknoloji Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Alaattin KAÇAL, Arş. Gör. Mesut YAZICI, Arş. Gör. Fatih Selim BAYRAKTAR ile Makine Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımlarıyla 22 Kasım 2019 tarihinde HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL END. A.Ş. İzmir demir çelik tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir. Gezi kapsamında Firma hakkında genel bilgi alındıktan sonra sırasıyla, enerji santrali,  haddehaneler, talaşlı imalat atelyeleri, kalite kontrol laboratuvarı ve gaz üretim bölümleri gezilmiştir. Çelik çubuk üretim prosesleri hakkında bilgiler alınması ve prosesi yerinde görmeleri sağlanmıştır. Kalite kontrol laboratuvarında uygulanan testler birer örnek üzerinden öğrencilerimize aktarılmıştır. Firma yetkilisine, bu günün anısına, Kütahya için önemli bir değer olan ve üzerinde Üniversitemizin adı ve logosu yer alan çini tabak hediye edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, Cuma