Akademik Kadromuz Güçleniyor

Fakültemiz Endüstriyel Tasarım Mühendisliği bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Alper Ekinci göreve başlamıştır.

Lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde alan hocamız lisansüstü eğitimlerini İngiltere'de tamamlamıştır.

Yüksek lisans eğitiminde, Liverpool Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ürün Tasarımı ve Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Tez projesi olarak gökdelenlerdeki camları daha hızlı ve verimli temizlemek için "Cam Temizleme Robotu" ürününü tasarlamıştır.

Doktora eğitiminde Loughborough Üniversitesi Elektrik, Makine ve Üretim Mühendisliği ve Tasarım Fakültelerinin çatıları altında testler yapan hocamız doktora tezini "Ergiyik Filament Fabrikasyonu ile Biyobozunur Poliaktik Asidin Tasarımı, Üretimi ve Kalibrasyonu" konulu çalışması ile tamamlamıştır.

Değerli hocamıza Simav Teknoloji Fakültesi Ailesi olarak aramıza hoş geldiniz diyoruz ve akademik kariyerinde her daim başarılı olmasını temenni ediyoruz.

26 Ağustos 2021, Perşembe / 644 defa okundu.