Merhum Dr. İbrahim Naci Eren Vefatının Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı

İlçemizde eğitime katkıda bulunan hayırseverler denilince ilk akla gelen insanlardan olan ve kendini Simav’ın üniversite kenti olmasına adayan merhum Dr. İbrahim Naci Eren'in vefatının 6. yıl dönümünde yerleşkemizde bulunan mezarı başında anma etkinliği düzenlenmiştir. Merhum Dr. İbrahim Naci Eren uzun süre Amerika Birleşik Devletlerinde doktor olarak görev yaptığı sürede yapmış olduğu birikimlerini adının da verildiği Dr. İbrahim Naci Eren yerleşkesinde eğitim blokları yapımı sırasında ve öğrencilere eğitim bursları vermek üzere seferber etmiştir.  Kendini eğitime adayan Dr. Eren’in naaşı 6 yıl önce Bakanlar Kurulu kararıyla ömrünün son yıllarını adadığı ve içerisinde Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulu’nun bulunduğu Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesine defnedilmiştir.

20.10.2021 tarihinde gerçekleşen anma töreni Sayın Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Muammer Gavas’ın Kütahyadan teşrifleri ve Simav Teknoloji Fakültesi, Simav Meslek Yüksek Okulu ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu yöneticileri, akademik ve idari personelin iştirakları ile gerçekleştirilmiştir. Anma töreninde merhum Dr. İbrahim Naci Eren ve eşi merhume Müfide Eren dualar eşliğinde anılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2021, Salı