Fakülte Yönetiminden Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Ziyareti

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer KASIM ve Simav Teknik Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Ramazan YAMAN Fakültemizin imkanlarını ve faaliyetlerinin tanıtımını yapmak ve öğrencilere bu konular hakkında bilgi verilmesi konularının görüşülmesi amacıyla Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Dursun GÜLSEREN’i makamında ziyarette bulunmuşlardır. Gerçekleştirilen ziyaret neticesinde Simav Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelmenin olumlu sonuçları olacağı ve en kısa sürede öğrencilerimize tanıtım yapılması için bir seminer düzenlenmesi ve öğrencilerimizi de üniversitemiz kampüsünde ağırlamak üzere fikir birliğine varılmıştır. Ziyaretin sonunda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA Okul Müdürümüz Sayın Dursun GÜLSEREN'e Üniversitemizin amblemini taşıyan plaketi hediye etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, Pazartesi