Fakülte Yönetiminden İlçemize Yeni Atanan Orman İşletme Müdürü Sayın Necmi Topal‘a Hayırlı Olsun Ziyareti

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA, Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer KASIM ve Simav Teknik Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Ramazan YAMAN ilçemize yeni atanan Simav Orman İşletme Müdürü Sayın Necmi TOPAL’ı makamında ziyaret ederek iyi dileklerini ve temennilerini bildirmişilerdir. Sayın Necmi TOPAL Fakültemiz heyetini memnuniyetle karşılamış ve makamında ağırlamıştır. Ziyaretin sonunda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN Simav Orman İşletme Müdürü Sayın Necmi TOPAL'a Üniversitemizin amblemini taşıyan plaketi hediye etmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, Pazartesi