Fakültemizde Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı

23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 14.00'te Fakültemizin Beyaz Salonunda Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Şeref Kazcıoğlu'nun katılımıyla üniversite-sanayi işbirliği konulu istişare toplantısı gerçekleştirilmiştir. Dekan yardımcılarımız ve akademik kadromuzun görüşleriyle katkıda bulunduğu toplantıda öğrencilerimiz için daha iyi bir akademik ortam sağlanması konusunda atılabilecek adımlar konuşulmuştur. Toplantıda ayrıca Fakültemizin tanıtımı için hazırlanan sunum da gösterilmiştir. Fakültemize değer katma konusunda Simav'ın önde gelen insanlarından olan sayın Şeref Kazcıoğlu'na davetimize icabet ettikleri ve değerli görüşleri ile toplantımıza değer kattıkları için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, Perşembe