Simav Teknoloji Fakültesi Öğrencileri Egekaf 22’de Yerini Aldı

Simav Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik ve Makine Mühendisliği öğrencileri Arş. Gör. Mesut YAZICI gözetiminde, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde başlatılan ve bu sene 21-22 Mart tarihleri arasında İzmir Gaziemir ilçesinde Ege Üniversitesi öncülüğünde Fuar İzmir’de gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarına (EGEKAF’22) katılmıştır. Fuara Ege Üniversitesinin yanı sıra başta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olmak üzere Ege Bölgesindeki toplam 19 paydaş üniversitenin öğrencileri katılım göstermiştir. Yaklaşık 65 bini aşkın öğrencinin katılım gösterdiği bu etkinliğe başta kamu kurumları olmak üzere aralarında ASELSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, TEI’nin de olduğu 600’e yakın firma katılım göstermiştir. Böylelikle, öğrencilerimiz bu firmaların insan kaynakları yetkileri ile iş/staj fırsatları ve kariyer imkânları üzerinde doğrudan görüşme yapma imkânı yakalamıştır.

Öğrencilerimiz bu organizasyonda ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına ve firmanın insan kaynakları temsilcileri ile yapılan mülakatlara katılım göstermiştir. Ayrıca gün sonunda öğrencilerimiz Türk Yıldızları Hava Akrobasi takımı pilotlarının yer aldığı poster imzalama etkinliğine katılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2022, Çarşamba