Simav KYK Kız Öğrenci Yurdu‘nda İftarda Öğrencilerimiz ile Bir Araya Gelindi

Simav İlçe Kaymakamımız sayın Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ öncülüğünde, Simav KYK Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerimiz ile iftar programına fakültemizi temsilen dekan yardımcımız sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA ve Simav Meslek Yüksekokulu'nu temsilen Simav Meslek Yüksekokulu müdürü sayın Prof. Dr. Alaattin KAÇAL katılmıştır. Öğrenciler ile bir araya gelinerek iftar yapılmış ve akabinde çay eşliğinde hasbihal programı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin yurt koşulları ve imkanları yerinde görülmüştür. Öğrencilerimizin istek ve temennileri dinlenmiş ve hoş bir sohbet gerçekleştirilmiştir.

Simav KYK Kız Öğrenci Yurt müdürümüze ve kıymetli personellerine hoş misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, Cuma