Fakülte Yönetiminden Yeni Atanan Simav İlçe Müftüsüne Ziyaret

Fakülte yönetimimiz Simav İlçe Müftülüğüne atanan sayın Hasan SERÇE 'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur. Fakülte adına Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA ve Simav Teknoloji Fakültesi sekreteri Ahmet TETİK ve Teknik Eğitim Fakültesi sekreteri Ramazan YAMAN'ın katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette ilçe müftümüz ile karşılıklı hasbihâl edilerek ikili işbirliği ile öğrencilerimize en iyi şekilde nasıl fayda sağlanabileceği konusunda ve öğrencilerimiz için verilecek seminerler üzerine görüşülmüştür. Fakültemiz adına Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA sayın müdürümüze üniversitemizin simgesi olan Üniversitemizin anahtarını hediye olarak takdim etmişlerdir.

İlçe müftümüz sayın Hasan SERÇE'ye yeni görevinde başarılar diler, ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, Salı