Mezun Öğrencilerimize Eskişehir Elektrik Mühendisleri Odasından Emo Rozeti

2021-2022 eğitim öğretim yılında Simav Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezun öğrencilerimize Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesinin katkılarıyla EMO Rozet Takma Töreni gerçekleştirildi. Törene Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezun öğrencileri ile birlikte Bölüm hocaları, Doç. Dr. Ömer KASIM, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN, Dr. Öğr. Üyesi Hanife GÖKER, Dr. Öğr. Şükrü KİTİŞ ve Elektrik Mühendisleri Odasından Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ender KELLECİ, EMO Yazmanı Doğukan YURTTAŞ, Kütahya EMO İl Temsilcisi Elektrik Müh. Yaşar VARMAZ, Oda Teknik Gör. Emre FİDAN katıldı.

Törende Başkan Ender KELLECİ, Elektrik Mühendisler Odasının  (EMO) kuruluşu, tarihçesi ve Elektrik- Elektronik Mühendisliği açısından önemi, Mühendislik mesleğine katkıları konusunda bilgiler verdi. Mezun öğrencilerimizden gelen sorulara Oda yetkililerince gerekli cevaplar verildikten sonra öğrenci ve katılımcılara mezuniyet pastası ikramı yapılarak öğrencilerimize Rozetleri takıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022, Cuma