Simav İlçe Müftüsü Fakültemizi Ziyaret Etti

Simav İlçe Müftüsü Hasan SERÇE; 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yeni döneminin başlaması vesilesiyle Simav Teknoloji Fakültesine ziyarette bulundu. Müftü SERÇE ziyaretinde Fakülte Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Mustafa TOSUN, Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA, Teknoloji Fakültesi Sekreteri Ahmet TETİK, Teknik Eğitim Fakültesi Sekreteri Ramazan YAMAN ile görüştü.

Yapılan görüşmede Simav Müftülüğü ile Fakültemiz arasında işbirliğinin artırılması, öğrencilerimize maddi-manevi destekte bulunulması konuları görüşüldü. Simav Müftülüğü olarak Fakültemize yeni gelen Öğrencilerimizden  başarı sıralamasına göre 6 Öğrencimize burs imkanı sağlayabileceklerini ifade ettiler.

Fakülte yönetimi, Simav Müftüsü Hasan SERÇE Hocanın Teknoloji Fakültesine yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Müftü Hasan SERÇE’yi uğurladılar.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, Çarşamba