Fakültemizde Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

01.10.2024 tarihinde Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği 1. Sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon programı Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vedat TAŞDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Şükrü KİTİŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon programında “üniversitemiz ve fakültemiz ile ilgili genel bilgiler, web sitesi, öğrenci bilgi sistemi (OBS), DPÜ portal ve Dpumobil, ders geçme, mezuniyet koşulları ve kayıt yenileme, yönetmelik ve yönergeler, sağlık kültür ve spor daire başkanlığı ve hizmetleri, öğrenci konseyi, öğrenci toplulukları ve sosyopark, kütüphanemiz ve imkanları, dış ilişkiler koordinatörlüğü-Erasmus ve Farabi programları, kariyer ve mezun merkezi koordinatörlüğü (Dpükamer) ve faaliyetleri“ konularına yer verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2024, Perşembe