Fakültemizde 2023 Yılı Akademik Teşvik Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Fakültemizde Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) 2023 yılı sonuçlarına göre akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimiz için 11.06.2024 tarihinde Simav Teknoloji Fakültesinde ödül töreni düzenlendi.

Üniversitede akademik teşvik sonuçlarına göre akademik teşvik almaya hak kazanan fakültemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, Prof. Dr. Sait Dündar SOFUOĞLU, Doç. Dr. Ömer KASIM, Doç. Dr. Vedat TAŞDEMİR, Doç. Dr. Yakup YILDIZ ve Arş. Gör. Dr. Mehmet DOĞAN ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK’ın elinden aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olan akademisyenlerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Aynı zamanda fakültemizde göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Kübra KESER için de Cübbe giyme töreni düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Kübra KESER’e Cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK tarafından giydirildi. Hocamıza görevinde başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, Çarşamba