2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşkuyla Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu tarafından ortak düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 11.06.2024 tarihinde Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

DPÜ Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen mezuniyet törenimiz Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK,Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN, Simav Belediye Başkanı Kübra TEKEL AKTULUN, Simav Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cafer ÖZKUL, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin KAÇAL, akademik ve idari personelimiz ile mezun adaylarımız ve ailelerin katılımı ile görkemli bir şekilde düzenlendi.

Mezuniyet törenimize teşrif eden başta sayın Rektörümüz olmak üzere tüm protokol üyelerimize, emeği geçen akademik ve idari personelimize, değerli öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi borç biliriz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, Çarşamba