Makine Mühendisliği Bölümü İçin Oryantasyon

2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında Simav Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne ilk kez kayıt yaptıran I. ve II. öğretim öğrencileri için 10.10.2018 tarihinde oryantasyon toplantısı düzenlendi. Öğrencilerimizin tamamının katıldığı toplantıda konuşma yapan Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muammer Gavas, konuşmasında Üniversite, Fakülte ve Makine Mühendisliği Bölümü, eğitim-öğretim süreçleri, öğrenci değişim programları, disiplin yönetmeliği, hakkında genel bilgiler vererek öğrencilerin Üniversitenin ve Fakültenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı oldu. Ayrıca akademik bilgi ve derslerin önemi dile getirildikten sonra Makine Mühendisliği, geleceği ve iş imkânlarından bahsedilerek soru–cevap şeklinde karşılıklı konuşma ile toplantı sonlandırıldı.

Etkinlik Tarihleri 25 Ekim, 30 Kasım 2018, Perşembe    |    Saat :12:32 - 12:39
Etkinlik Yeri Simav Teknoloji Fakültesi Toplantı Salonu
Etkinlik Türü Bilgilendirme Toplantısı
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
25 Ekim 2018, Perşembe / 114 defa okundu.