17. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı Fırat Üniversitesinde Gerçekleştirildi

17. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı, 14 Üniversitenin Teknoloji Fakülteleri dekanlarının ve dekan yardımcılarının katılımıyla Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Şubat 2024 tarihinde Elazığ’da gerçekleştirildi. Toplantıya Simav Teknoloji Fakültesini temsilen Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Cafer ÖZKUL katıldı. Toplantıda Teknoloji Fakültelerinin sorunları görüşüldü ve çözüm önerileri tartışıldı.
Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılan toplantının açılışına; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, 14 Üniversitenin Teknoloji Fakülteleri Dekanları, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.
Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde böyle bir toplantının yapılmasını değerli bulduğunu söyleyen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, toplantıya katılanlara Fırat Üniversitesi hakkında bilgiler vererek katılım sağlayan Dekan ve dekan yardımcılarına teşekkür ederek iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, Salı