Simav Teknoloji Fakültesinden 13. İstanbul Bilişim Kongresine Yoğun Katılım

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi ve İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği “Dijital Çağ: Verinin Evrimi Ticaretin Devrimi” temalı 13. İstanbul Bilişim Kongresi’ne Simav Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Arş. Gör. Mesut YAZICI ve Arş. Gör. Fatih Selim BAYRAKTAR’ın gözetiminde katılmıştır. Sabah 9:30’da başlayıp akşam 18:30’da biten etkinlik süresince öğrenciler iki farklı salonda “Akıllı Şehirler”, “Girişimcilik ve Melek Yatırımcı”, “Dijital Dönüşüm ve Endüstri”, “Veri Madenciliği-Yapay Zeka-Makine Öğrenmesi”, “Afet Bilişimi” ve “Bulut Bilişim ve Siber Güvenlik” oturumlarına katılmıştır. Bu etkinlik ile öğrencilerimiz organizasyona katılım gösteren iş adamları ve akademisylenlerle bir araya gelme ve tanışma imkânı yakalamıştır. Öğrencilerimiz staj ve iş yeri eğitimi için firmalarla görüşmeler yapmıştır. Ayrıca etkinlik kapsamında yapılan çekilişte öğrencilerimizden Yasemin ALTINÖZ tam burslu, Ömer Furkan SEÇİK ve Gözde AKDEMİR yarı burslu İngilizce Dil Kursu ödülü kazanmıştır.

Bu etkinliğin icra edilmesinde Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer GAVAS’ın, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN’un ve Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER’in maddi ve manevi önemli katkıları olmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, Salı