Fakültemizde Kurban Bayramı Vesilesiyle Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Simav Teknoloji Fakültesinde, Dekanımız Prof. Dr. Cafer ÖZKUL’un katılımı ile fakültemiz akademik ve idari personelleri ile bayramlaşma töreni düzenlendi.
Dekanlık katındaki fuaye alanında düzenlenen törene Dekanımız Prof. Dr. Cafer ÖZKUL, Dekan Yrd. Doç. Dr. Vedat TAŞDEMİR, Fakülte Sekreteri Ramazan YAMAN ile akademik ve idari personelimiz katıldı.
Bayramlaşma törenine katılan tüm akademik ve idari personeller ile tek tek bayramlaşan Dekanımız, katılımcılar ile sohbetler gerçekleştirdi.
Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Cafer ÖZKUL, katılımcıların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
Değerli mesai arkadaşlarım sizlerin ve tüm İslam aleminin geçmiş Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergelerindendir. Rabbimden daha nice bayramlara hep birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde ulaştırmasını temenni ediyorum. Katılımınız için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, Salı