Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet‘in Türk Tarihi İçerisindeki ve Kimliği Konferansı

Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet‘in Türk Tarihi İçerisindeki ve Kimliği Konferansı

Fakültemizde "Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet‘in Türk Tarihi İçerisindeki ve Kimliği" konferansı gerçekleştirilmiştir. DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü öretim üyesi Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN'ın konuşmacı olduğu etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Simav Belediye Başkanı Fatih KALAY, Dekanımız Prof. Dr. Cafer ÖZKUL, Simav TSO Başkanı Şeref KAZCIOĞLU ile ilçemizin ileri gelenleri, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan etkinlikte Dekanımızın yaptığı konuşma ile başlayan konferansta Rektörümüz değerli bilgiler paylaşmıştır. Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN hocamız konuşmasından önce katılımcılar arasında yer alan tarih konusundaki duayen hocamız Prof. Dr. Salih TUĞ'u kürsüye davet etmiştir. Oldukça değerli tarihi bilgilerin aktarıldığı programımız Rektör hocamız tarafından Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN hocamıza hediye takdimi ile sona ermiştir.

Konuşmacı hocalarımıza fakültemiz adına şükranlarımızı sunarken dinleyicilerimize etkinliğimize katılım gösterdikleri için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, Çarşamba