Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında Ağaç Dikimi Yapıldı

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında D.P.Ü. Simav Dr. İbrahim Naci Eren yerleşkesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliği Simav Orman Bölge Müdürlüğü organize etti. Etkinliğe Simav Teknoloji Fakültesi ile Simav Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personellerinin yanı sıra Simav Orman İşletme Müdürlüğü personelleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Oluşturulan Cumhuriyet Ormanına çok sayıda çam fıstığı fidanı dikildi. Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hediyeler takdim edildi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen başta Simav Orman İşletme Müdürü Sayın Necmi Topal olmak üzere tüm Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına ve bütün katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, Pazartesi