2023-2024 Bahar Yarıyılı Azami Süre Ek Sınavları Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Akademik Takvim gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR yarıyılında Azami Süre Ek 1. Sınavları, 9-10 Eylül 2024 tarihleri arasında, Azami Süre Ek 2. Sınavları ise 16-17 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Azami Süre Ek Sınavlarına müracaat edecek öğrencilerin aşağıdaki linkte verilen “Azami Süre Ek Sınavları Müracaat Dilekçesini” 4 Eylül 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Simav Teknoloji Fakültesi Dekanlığına elden teslim etmeleri veya imzalı ve taranmış olarak stf@dpu.edu.tr  kurumsal e-posta adresimize göndermeleri gerekmektedir.

Azami Süre Ek Sınavları Müracaat Dilekçesi linki:
(Fakültemiz web sayfasında bulunan Öğrenci linki altında yer alan Öğrenci Formları)

NOT 1: Azami Süre Ek Sınavları sınav hakkı verilecek öğrencilerin durumları ve Azami Süre Ek Sınavları sınav programı daha sonra Fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.
NOT 2: İmzasız dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

26 Ağustos 2024, Pazartesi / 148 defa okundu.