2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı “Mezuniyet Sınavları” Duyurusu

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Dönemi Mezuniyet Sınavları, Akademik Takvim gereği, 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü yapılacaktır.

10 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak mezuniyet sınavına, yönetmelik şartlarını (en az 1 en fazla 2 dersten devam şartını yerine getirmek suretiyle, başarısız (FF, FD, YZ harf notlarından) olmuş olan öğrencilerimiz hak kazanabilmektedirler) taşıyan öğrencilerden katılmak isteyenlerin, aşağıdaki linkten ulaşacakları “Mezuniyet Sınavları Müracaat Dilekçesini” ilgili Bölüm Sekreterliklerine elden teslim etmeleri veya imzalı ve taranmış olarak stf@dpu.edu.tr kurumsal e-posta adresimize en geç 8 Temmuz 2024 günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Mezuniyet Sınavı Müracaat Dilekçesinin de Bulunduğu Öğrenci Formları Sayfası Linki:
(Fakültemiz web sayfasında bulunan “Öğrenci” linkinin altında “Öğrenci Formları” sekmesi)

NOT: Mezuniyet Sınavları sınav takvimi daha sonra Fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir. İmzasız dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

26 Haziran 2024, Çarşamba / 548 defa okundu.