2023-2024 Akademik Yılı Yaz Okulu Sonrası “Mezuniyet Sınavları” Duyurusu

Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı Yaz Okulu Sonrası Mezuniyet Sınavları, 20 Eylül 2024 tarihinde yapılacaktır.

20 Eylül 2024 tarihinde yapılacak yaz okulu sonrası mezuniyet sınavına,

“Mezuniyet Sınavları Müracaat Dilekçesini” ilgili Bölüm Başkanlıklarına elden veya imzalı ve taranmış olarak stf@dpu.edu.tr  kurumsal e-mail adresimize en geç 17 Eylül 2024 Salı günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Mezuniyet Sınavı Müracaat Dilekçesi Linki https://stf.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/4389/ogrenci-formlari

(Fakültemiz web sayfasında bulunan Formlar linkinin altında Öğrenci Formları)

Not 1: Mezuniyet Sınavları sınav programı daha sonra Fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.

Not 2:İmzasız başvuru dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

05 Eylül 2024, Perşembe / 258 defa okundu.