Akademik Kadromuz Güçleniyor

Dr. Öğr. Üyesi Hanife GÖKER Fakültemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü Devreler ve Sistemler anabilim dalında göreve başlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini 2012 yılında Gazi Üniversitesi Bilgisayar Eğitimi bölümünde, doktora eğitimini 2019 yılında Gazi Üniversitesi Bilişim Sistemleri bölümünde tamamlamıştır. Başlıca araştırma alanları veri madenciliği, karar destek sistemleri, makine öğrenmesi, derin öğrenme, yapısal eşitlik modeli ve uzman sistemlerdir. Çeşitli akademik dergilerde çok sayıda makaleleri ve 2 adet kitap bölümü bulunmaktadır. Değerli hocamıza Simav Teknoloji Fakültesi Ailesi olarak aramıza hoş geldiniz diyoruz ve akademik kariyerinde her daim başarılı olmasını temenni ediyoruz.

15 Eylül 2021, Çarşamba / 779 defa okundu.