Fakülte Yönetiminden Simav İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Fakülte yönetiminden İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Ali GÖNCÜ'ye polis haftası münasebetiyle ziyaret gerçekleştirilmiştir. Fakülte adına Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil BAŞBOĞA ve Simav Teknoloji Fakültesi sekreteri Ahmet TETİK ve Teknik Eğitim Fakültesi sekreteri Ramazan YAMAN'ın katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası Simav İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali GÖNCÜ' nün şahsında kutulanmıştır. Fakültemiz adına Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOSUN Sayın Müdürümüze üniversitemizin simgesi olan Üniversitemizin anahtarını hediye olarak takdim etmişlerdir.

Sayın Müdürümüze ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2022, Salı